Jura Επαγγελματικές ΜηχανέςJura Οικιακές ΜηχανέςJura Support ServiceJura About CoffeeAbout Jura

Previous Button 200x30

Coffee truffles


Ingredients (for 10 persons)

• 100 ml strong coffee
• 200 g digestive biscuits
• 100 g unfavoured cream cheese
• 400 g white chocolate, milk chocolate or dark chocolate, what ever you prefer.
• A littel bit of coffee-flavoured cream liquer
• Some coconut flakes to decorate

Preparation

• Crush the biscuits and mix them with coffee, until biscuits are squashy.
• Add the cream cheese and a bit of coffee-flavoured cream liquer (if you wish) and mix properly.
• Melt half of the chocolate placing the chocolate bowl in to a hot water.
• Add the melted chocolate to the bicuit mixture and stir properly.
• Place it in the fridge for a few hours to cool down.
• Melt the other half of the chocolate.
• Take the solidifyed mixture from the fridge, shape it in to little balls and dip the balls in to melted chocolate with fork.
• If requested, roll the balls a bit in coconut flakes.
• Place the truffles on greaseproof paper to dry.

coffeetruffels

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας