Jura Επαγγελματικές ΜηχανέςJura Οικιακές ΜηχανέςJura Support ServiceJura About CoffeeAbout Jura

Previous Button 200x30

Coffee Biscuits


Ingredients (for 2 persons)

• 45 ml espresso
• 50 g ground coffeek
• 2 eggs
• 100 g sugar
• 1 pinch salt
• 1 sachet (about 8 g) vanilla sugar
• 100 g dark chocolate
• 250 g ground almonds
• 50 g flour
• 1 tbsp Kirsch

Preparation

• Break the chocolate into pieces and place in a small bowl.
• Pour hot water over the chocolate until it has melted and then carefully pour the water away.
• Prepare the espresso.
• Add the espresso and melted chocolate to a bowl.
• Add the eggs, sugar, salt, vanilla sugar and freshly ground coffee.
• Whisk the ingredients together, gradually adding the almonds and flour.
• Then chill the dough for an hour.
• Cut off small portions with a teaspoon, form into small balls between your hands, and roll them in the sugar.
• Leave to rise for an hour and then bake at 230°C for 5 minutes.

Tip

The guetzli are ready to take out of the oven when they start to show fine cracks.

coffeebiscuits

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp