Previous Button 200x30

Caffè Pesca


Ingredients (for 1 person)

• 40 ml espresso
• 2 tbsp vanilla custard
• 20 ml peach liqueur
• Whipped cream
• Peach slices and chocolate sprinkles
• 4 Ice cubes

Preparation

• With a spoon, place the custard in a decorative glass.
• Prepare the espresso directly in a shaker and add the peach liqueur.
• Shake for about 20 seconds so that the espresso cools immediately.
• Pour this mixture carefully on to the custard.
• Top up the glass with the whipped cream.

Serving suggestion

Decorate with chocolate sprinkles and peach slices. Tip: For extra sweetness, add a little peach syrup to the cream before whipping it.

cafe moretto

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp