Previous Button 200x30

Café Rose


Ingredients (for 1 person)

• 30 ml Lillet
• 60 ml rose lemonade
• 1 shot grenadine syrup
• 30 ml espresso
• 5 ice cubes

Preparation

• Put the ice cubes in a decorative glass and fill to about half-full with rose lemonade.
• Then prepare an espresso in a pot.
• As soon as the espresso is made, pour it into the glass over the back of a spoon to allow the layers to form.
• Then add a shot of grenadine syrup.

Serving suggestion

Decorate with a few rose petals.

cafe rose

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp