Previous Button 200x30

Café Orangiata


Ingredients (for 1 person)

• 110 ml coffee
• 2 tsp sugar
• 20 ml Cointreau
• 1 tbsp whipped cream

Preparation

• Attach the 2-stage frothing nozzle to the machine.
• Add the sugar and Cointreau to a heat-resistant glass.
• Hold the frother in the Cointreau and dispense steam for about 5 seconds to heat the Cointreau.
• Now prepare the coffee in the same glass.
• Top the drink with whipped cream.

Serving suggestion

Decorate with a few pieces of orange zest, if liked.

cafe orangiata

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας