Previous Button 200x30

Café Moretto


Ingredients (for 2 persons)

• 50 ml espresso
• 80 ml milk
• 1 cl Cognac
• 2 cl Kahlúa (coffee liqueur)
• 2 cl vanilla syrup
• Ice cubes

Preparation

• First pour the vanilla syrup and Kahlúa into two glasses to form two layers.
• Put the ice cubes in a shaker.
• Prepare the espresso in the same shaker and add the Cognac and milk.
• Shake for about 20 seconds so that the espresso cools immediately.
• Pour the mixture carefully over the Kahlúa to create a third layer.

cafe moretto

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp