Previous Button 200x30

Café Esmeralda


Ingredients (for 1 person)

• 2 x 110 ml coffee
• 5 tsp icing sugar
• 4 tbsp whipped cream
• 40 ml Kahlúa (coffee liqueur)
• 20 ml Cognac
• 2 tsp chocolate syrup
• A little ground cinnamon

Preparation

• Mix together the Kahlúa, Cognac and chocolate syrup, season with the cinnamon and pour into two prewarmed glasses.
• Prepare the coffee in a separate cup or glass, then divide it equally between the glasses and stir well.
• Carefully mix the whipped cream and icing sugar.
• Top up the glasses with the sweetened cream.

Serving suggestion

Decorate with chocolate sprinkles.

cafe esmeralda

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας