Previous Button 200x30

Café con Coco


Ingredients (for 1 person)

• 30 ml espresso
• 100 ml milk
• 15 ml coconut flavoured syrup
• Evaporated milk
• Chocolate sauce

Preparation

• Add a little chocolate sauce to the conical glass.
• Cover the chocolate sauce with a little evaporated milk.
• With the cappuccino frother, prepare about 100 ml milk foam and carefully mix it with the coconut syrup.
• Fill the glass 2/3 full with milk foam.
• Prepare an espresso in a pot and pour it slowly over the milk foam.

Serving suggestion

Draw a pattern on top of the foam with chocolate sauce.

caffe con coco

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας