Καλωσήρθατε στον εκθεσιακό χώρο της “Franke Coffeesystems”

Στην μεγάλη έκθεσή μας θα αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη ιδέα για τα είδη και τα προϊόντα της Franke Coffeesystems. Αφεθείτε στην παρουσίαση των διαφόρων σειρών προϊόντων μέσα από ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και δοκιμάστε ο ίδιος την μηχανή παρασκευής καφέ που επιθυμείτε.

Έτσι, θα πειστείτε και προσωπικά, όχι μόνο για την ευκολία στη χρήση και το καθάρισμα των μηχανών παρασκευής καφέ της “Franke Coffeesystems”, αλλά και για την τελευταία τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία είναι σχεδιασμένες, καθώς και για τον εκλυστικό τους σχεδιασμό. Μία επίσκεψη στην έκθεσή μας θα σας πείσει για “τον απόλυτο τρόπο παρασκευής ενός τέλειου καφέ” βιώνοντας τον μέσα σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα “Coffee lifestyle”.

Γεγονότα και στοιχεία: Ο εκθεσιακός χώρος 80 m2 μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 25 μηχανές παρασκευής καφέ με τα αντίστοιχα πρόσθετα εξαρτήματά τους. Ομάδες επισκεπτών: Πελάτες/ Συνεργάτες από την Ελβετία και το εξωτερικό, πιθανοί πελάτες της “Franke”, προμηθευτές, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γενικώς λάτρεις του καφέ, πωλητές και τεχνικοί της “Franke”.

Σκοπός: Παρουσίαση κι επίδειξη του συνόλου των ειδών μηχανών παρασκευής καφέ, επίδειξη από καταρτισμένους πωλητές, συμβουλευτική κατεύθυνση αγοράς, καθώς και ενημέρωση του προσωπικού.

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας