A200 A600 FOAMMASTER™ CAPSULES SEMIAUTOMATICS BREWER FRANKE

Franke FM800

FOAMMASTER

Η μηχανή FoamMaster της Franke αποτελεί τη νέα πολυτελή κατηγορία των μηχανών καφέ. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ρόφημα που λαχταράτε; Η FoamMaster θα πραγματοποιήσει εύκολα την κάθε σας επιθυμία - από κλασικούς καφέδες μέχρι σπέσιαλ ροφήματα με ζεστό γάλα ή κρύο αφρόγαλα. Αυτή η ευέλικτη μηχανή είναι τόσο πολύπλευρη στις επιλογές της αλλά ταυτόχρονα και τόσο εύκολη στο χειρισμό της.

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να επιλέξετε το πρόγραμμα του ροφήματός σας από το έξυπνο μενού της οθόνης αφής και να το αναπροσαρμόσετε στις ανάγκες σας οποιαδήποτε στιγμή. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της FoamMaster θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Με γυαλιστερό μαύρο χρώμα και κομψό σχεδιασμό, αποτελεί πραγματικά μια οπτική απόλαυση που δίνει την τελική πινελιά σε κάθε εσωτερικό χώρο.
Η FoamMaster ανήκει δικαιολογημένα στην κατηγορία των πολυτελών μηχανών καφέ: είτε πρόκειται για κλασικούς καφέδες, είτε για δημιουργίες με ζεστό και κρύο γάλα με τέλειο αφρόγαλα στην σωστή πυκνότητα – με την FM800 μπορείτε χωρίς κόπο να παράγετε την επιθυμία του κάθε πελάτη σας σε ένα φλυτζάνι.   Χάρη στο επαναστατικό λειτουργικό της σύστημα και την πλοήγηση μέσω της οθόνης αφής, η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή, αποδοτική και αυτόνομα ρυθμιζόμενη. Επιπλέον, είναι πραγματικά μια οπτική απόλαυση, με τα γυαλιστερά μαύρα πάνελ και το κομψά σχεδιαμένο σχήμα της.
 franke fm 800 touchscreen    franke fm 800 beverage    franke fm 800 beverage options
ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΜΕΝΟΥ   Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΦΡΟΓΑΛΑ   ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Κάνοντας ένα επαναστατικό βήμα προς το μέλλον, η FM800 παρουσιάζει την έξυπνη τεχνολογία της οθόνης αφής στον κόσμο των μηχανών καφέ. Με αυτή την τεχνολογία μπορείτε πλέον εύκολα, αποτελεσματικά και ευέλικτα να ρυθμίσετε τη λειτουργία της μηχανής σας. Μπορείτε να συγκεντρώσετε, ανάλογα με την εποχή, τη συλλογή των ροφημάτων σας, να επιλέξετε έναν από τους τέσσερις τρόπους λειτουργίας και να φορτώσετε εύκολα εικόνες και διαφημιστικά μηνύματα.   Αναζητάτε επαγγελματικής ποιότητας αφρόγαλα με το άγγιγμα ενός μόνο κουμπιού; Η FM800 μπορεί να το πραγματοποιήσει. Με αυτή τη μηχανή που κυριαρχεί στον καφέ, μπορείτε να παράγετε διαφορετικής πυκνότητας αφρόγαλα, σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από ζεστό σε πιο κρύο, για το ίδιο προϊόν, φτιάχνοντας έναν τέλειο Latte Macchiato ή Cappuccino. Το γάλα μετατρέπεται σε αφρόγαλα γρήγορα και μαλακά, διασφαλίζοντας πως τα ροφήματά σας θα βγαίνουν ακριβώς όπως κάθε φορά.   Σε συνδυασμό με τη σοκολατιέρα και το Flavour Station, η FM800 καθιστά δυνατή την παρασκευή αμέτρητων διαφορετικών ροφημάτων, όπως ακριβώς τα προτιμάτε - από κλασικές σπεσιαλιτέ σε πρωτότυπες δημιουργίες. Μπορείτε να μετατρέψετε τη FoamMaster στο δικό σας προσωπικό barista, που θα γνωρίζει όλα τα τρικ και θα κάνει την κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα.
 franke fm 800 clean    franke fm 800 design    franke fm 800 limitless options
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ   ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ   ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Ακόμα και όταν πρόκειται για τον καθαρισμό και την φροντίδα, η FM800 είναι ανίκητη: το αποδεδειγμένο σύστημα Clean+Clever της Franke εξασφαλίζει άψογο και απλό καθαρισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χάρη στο άριστο σύστημα καθαρισμού της, η FoamMaster σας παρέχει πρώτης κλάσης απόλαυση καθημερινά διασφαλίζοντας τα πρότυπα HACCP.   Απόλυτα μαύρη, με γυαλιστερό φινίρισμα και διαχρονικά μοντέρνο σχεδιασμό, η FoamMaster υπογραμμίζει όχι μόνο την αίσθηση της υψηλής ποιότητας αλλά επίσης το συναίσθημα της απαλλαγμένης ευκολίας και των ατελείωτων δυνατοτήτων. Η FM800 καταφέρνει να ενσωματώσει την πλήρη εμπειρία της σε μια ενιαία μονάδα και με το κομψό της στυλ προσθέτει την τελευταία πινελιά σε κάθε εσωτερικό χώρο.   Αφήστε τη FoamMaster να μιλήσει τη γλώσσα σας. Με τέσσερις ελκυστικούς τρόπους λειτουργίας, προσωπικά screensavers, επιφάνειες για διαφήμιση και απεριόριστες επιλογές διαμόρφωσης, η μηχανή σας όχι μόνο μετατρέπεται σε έναν τέλειο barista αλλά γίνεται και ένας εντυπωσιακός πρεσβευτής της επιχείρησής σας.

franke fm 800 capabilities

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Η FoamMaster είναι το κλειδί για μια ατελείωτη ποικιλία αρωματισμένων ροφημάτων με γάλα και καφέ – από ένα φρουτένιο milkshake, μέχρι έναν τέλειο Latte Macchiato, έναν κλασικό Espresso και πολλά περισσότερα.   Χάρη στο σύστημα επεξεργασίας του γάλακτος για ζεστό και κρύο αφρόγαλα, το δοχείο σοκολάτας και το Flavour Station με μέχρι τρεις διαφορετικές γεύσεις, η FM800 κυριαρχεί από κάθε υποθετικό εγχείρημα παρασκευής καφέ. Κάντε την επιλογή σας και αφήστε τα αποτελέσματα να σας γοητεύσουν.

franke fm 800 beverages cut

ΚΑΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΕΥΣΕΙΣ
Από τους κλασικούς σκούρους καφέδες μέχρι τα ροφήματα με γάλα και τους αρωματικούς καφέδες, η FM800 μπορεί να προστάξει οτιδήποτε προσφέρει ο κόσμος του καφέ. Και το κάνει διατηρώντας το επίπεδο της ποιότητας, της αυθεντικότητας και της ακρίβειας κερδίζοντας κάθε λάτρη του καφέ.   Η σοκολατιέρα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όλους τους τύπους σπέσιαλ σοκολάτας. Χάρη στην τεχνολογία ακριβείας Twist+Taste μπορείτε να απολαύσετε έναν τέλειο συνδυασμό από γάλα, κρεμώδη μαλακό αφρό και σοκολάτα, με το πάτημα ενός κουμπιού.   Με το Flavour Station μπορείτε να ενισχύσετε τα ροφήματά σας με μέχρι τρία διαφορετικά αρώματα. Συνδυάστε τα ροφήματα με καφέ και γάλα με την αγαπημένη σας γεύση: η FoamMaster κάνει κάθε σας επιθυμία πραγματικότητα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού – από ένα δροσιστικό κρύο ρόφημα μέχρι ένα ζεστό Caramel Latte Macchiato.


franke fm 800 takecontrolmaschine

ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ

Η FM800 εξελίσσει τον κόσμο των μηχανών καφέ με τη δυναμική οθόνη αφής των 10,4 ιντσών και τους απίστευτα ευέλικτους τρόπους λειτουργίας της – είτε βρίσκεται σε εξυπηρετούμενο χώρο, είτε σε περιβάλλον self-service. Το έξυπνο μενού πλοήγησης επιτρέπει απλή και αποδοτική λειτουργία.   Μπορείτε μεμονωμένα να προγραμματίσετε τις επιλογές σας και να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Παράλληλα θα ωφελειθείτε από τη νέα οπτική διάσταση που προσφέρει η υψηλής ανάλυσης οθόνη.
 franke fm 800 inspiring menu    franke fm 800 shortcuts
ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ   ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ
Το έξυπνο μενού πλοήγησης και τα μοναδικά γραφικά της FM800 σας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες να δελεάσετε τους πελάτες σας με τις επιλογές ροφημάτων σας. Παράλληλα έχετε την επιλογή να ενημερώνετε τους επισκέπτες σας για εποχιακά ροφήματα, ειδικές προσφορές και να προβάλετε εταιρικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της παρασκευής του ροφήματός τους.   Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, γι αυτό η 10,4 ιντσών οθόνη αφής σας επιτρέπει να προβάλετε τη συλλογή ροφημάτων σας χρησιμοποιώντας μια σειρά από ελκυστικές εικόνες. Βοηθάει τους πελάτες σας να κάνουν την επιλογή τους βελτιώνοντας τις παροχές self-service. Απλά και

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας