Η εμπειρία ενός καφέ στον κόσμο της “Coffeerama

Στην “Coffeerama” συνδέονται οι ειδικές γνώσεις γύρω από το θέμα του καφέ με τις τεχνικές δυνατότητες των αυτόματων μηχανών παρασκευής καφέ. - Τα σεμινάρια που οργανώνουμε εξυπηρετούν εκείνους που θέλουν να επιτύχουν ένα άψογο αποτέλεσμα με τη χρήση αυτόματης μηχανής παρασκευής καφέ.- ‘Η και το αντίστροφο: Από τους κόκκους καφέ εώς τον τέλειοespressoστο φλυτζάνι σας!

Η “Coffeerama” αποτελεί  την καρδιά του αρμόδιου τμήματος για τον καφέ της “Franke”. Ο χώρος αποπνέει ένα κομψό κλίμα, ενώ μέσω των ειδικών σεμιναρίων, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την παρασκευή καφέ με αυτόματες μηχανές, καθώς και για τις ειδικές γνώσεις σε ό,τι αφορά τους κόκκους καφέ.

Στο τραπέζι της επίδειξης, εκτός από το να παρακολουθήσει κανείς απλά τη διαδικασία παρασκευής του καφέ, θα μπορεί να μυρίσει το πλούσιο άρωμά του και να τον απολαύσει. Επίσης, θα λάβει σημαντικές πληροφορίες σε ό,τι αφορά το “νερό” που χρησιμοποιείται κατά την παρασκευή του καφέ και παίζει τον τρίτο κατα σειρά σημαντικότερο ρόλο για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Γεγονότα και στοιχεία: Τα σεμινάρια παραδίδονται σε χώρο 80 m2, κατάλληλα εξοπλισμένο με μηχανές παρασκευής καφέ και μία μηχανή καβουρδίσματος για εκμάθηση της τεχνικής, ενώ συνοδεύονται από μία εκτενή παρουσίαση τελευταίας τεχνολογίας σε ό,τι αφορά τους παράγοντες “νερό” και “καφέ”.

Ομάδες επισκεπτών: Πελάτες/ Συνεργάτες από όλο τον κόσμο, πιθανοί πελάτες της “Franke”, προμηθευτές, γενικώς ενδιαφερόμενοι καθώς και το προσωπικό της “Franke”.

Σκοπός: Εξειδικευμένα σεμινάρια με σκοπό την κατάρτιση γύρω από την τεχνική του καφέ

 

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας