Animo CNi Containers1
Animo_CNi_Containers1
Animo_CNe_Containers_027
Animo_CNi_Containers_019

ANIMO CN10i - ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ

Κατασκευαστής : Animo
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
564,00 €


ή από 34.44 € ANA MHNA
14d.gif

Η σωστή θερμοκρασία

Η διατήρηση των τροφίμων και ζεστά ή κρύα ροφήματα σε σωστή, σταθερές θερμοκρασίες μετά την παρασκευή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της γεύσης και ποιότητας.

Μονωμένα δοχεία

Η έκδοση CNI έχει ένα στρώμα μόνωση πολυουρεθάνης και έτσι διατηρεί τόσο ζεστά και κρύα ποτά στην ιδανική θερμοκρασία. Το δοχείο είναι διαθέσιμο σε 10 λίτρα.

Γυάλινο μετρητή

Τα δοχεία εφοδιασμένα με ενσωματωμένο γυάλινο μετρητή, ανταλλακτικά γυαλί μετρητή και βρύση που δεν στάζει με σύνδεση κλικ. Πίσω από το προστατευτικό κάλυμμα αλουμινίου μπορείτε να βρείτε ένα εφεδρικό γυάλινο μετρητή και μια βούρτσα για τον γυάλινο μετρητή. Το καπάκι του δοχείου είναι επίσης μονωμένο.

Πρώτα η ασφάλεια

Επειδή οι κάδοι είναι διπλού τοιχώματος, υπάρχει επίσης μικρή μεταφορά θερμότητας, το δοχείο δεν ζεσταίνονται στο εξωτερικό!

Περιληπτικά

Διατίθεται σε 10 λίτρα.
Διπλού τοιχώματος από ανοξείδωτο χάλυβα 18/9
Θερμοκρασία περίπου 85 ° C
Γυαλίνος μετρητής
Βρύση που δεν στάζει
Ευκολία στον καθαρισμό
Στοιβαζόμενη
Συμπ. βούρτσα για τον γυάλινο μετρητή

Με τα μηχανήματα παρασκευής του Animo combi-line, γίνεται δυνατή η παρασκευή καφέ και τσάι απευθείας στο δοχείο, αποφεύγοντας τη θερμοκρασία και την απώλεια γεύσης.

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας

×

MilkBAR PopUp