Τρόπος, Χρόνος, Κόστος Αποστολής

Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Οι τρόποι πληρωμής για παραλαβή από το κατάστημα είναι με μετρητά, μέσω πιστωτικής κάρτας, ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Εάν κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε αντίστοιχα χωρίς επιπλέον χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω paypal, ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Είναι δυνατή και η πληρωμή μέσω αντικαταβολής με μικρή χρέωση.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, τα προϊόντα μας θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).
Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατή η μεταφορά μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 48 ωρών αν είναι τα προϊόντα διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.

Αποστολή δέματος 1kg - 2kg        4,00€
Αποστολή δέματος 2kg - 10kg      9,00€

Αποστολή δέματος 10kg - 20kg  19,00€

Κόστος αντικαταβολής                  4,00€

*όλα τα δέματα είναι ασφαλισμένα
Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες αξίας μέχρι 1000 €

Newsletter

Καταχωρήστε το email σας
Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Maestro Mastercard Visa  sc 62x34  vbv 

×

Newsletter button

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter του Solino για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και ειδήσεις για τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τον καφέ.

Συμπληρώστε το e-mail σας