Τηλεφωνικό Κέντρο

TelefonistinΕξυπηρέτηση Πελατών
Πειραιάς
Telefon2 +30 210 4173201

ANIMO CB 20W - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Κατασκευαστής : Animo
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
2041,46 €
ή από 124.64 € ANA MHNA


14d.gif

Σε συνδυασμό με τρόλεϊ σερβιρίσματος
Η ComBi-line προσφέρει το τέλειο μέσο για την εξυπηρέτηση καφέ και τσάι σε διαφορετικά σημεία. Ιδανική εγκατάσταση αποτελεί ο συνδυασμός του επιτοίχιου συνεχής ροής ζεστού νερού με ενα δοχείο σε τρόλεϊ σερβιρίσματος.

Επιτοίχιο
Το επιτοίχιο συνεχούς ροής ζεστού νερού είναι διαθέσιμο με ωριαία παρασκευή των 90 λίτρων.

Τέλεια θερμοκρασία
Η θερμοκρασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην παρασκευή καφέ ή τσάι. Τα μοναδικά συνθετικά φίλτρα της Animo CB 20W είναι ιδιαίτερα φιλικά στον χρήστη χάρη στο ότι είναι ελαφριά ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ελάχιστη απώλεια θερμοκρασίας. Ακόμη, τα ηλεκτρικά θερμαινόμενα δοχεία εγγυώνται τον βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας του καφέ και τσαγιού, επιτρέποντας στην γεύση να παραμείνει καλή και φρέσκια.

Ευκολία στη χρήση
Η ποσότητα του καφέ μπορεί να προγραμματιστεί γρήγορα απο το το πάνελ των πλήκτρων που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της μονάδας παρασκευής.Η δοσολογία του καφέ εμφανίζεται στην οθόνη της μηχανής και εξασφαλίζει μια καλή γεύση του καφέ. Η μηχανή διαθέτει σύστημα που προειδοποιεί με ένα ηχητικό σήμα όταν ο καφές είναι έτοιμος. Το εσωτερικό πρόγραμμα αφαλάτωσης κάνει την διαδικασία αφαλάτωσης πολύ εύκολη για την συσκευή.

Πρώτα η ασφάλεια!
Το εξωτερικό περίβλημα των δοχείων δε ζεσταίνεται χάρη στα διπλά τοιχώματα που το περιβάλλουν. Η μηχανή καφέ φίλτρου είναι εξοπλισμένη με έναν περιστρεφόμενο βραχίονα και έναν ανιχνευτή δοχείου. Ζεστό νερό μπορεί να διανέμεται μόνο όταν ένα δοχείο έχει τοποθετηθεί σωστά και ο περιστρεφόμενος βραχίονας έχει τοποθετηθεί σωστά πάνω από το φίλτρο.

Περίληψη
Ωριαία παρασκευή 90 λίτρα/ώρα
Έξτρα βρύση για ζεστό νερό
Συμβουλή δόσης καφέ
Χρονοδιακόπτης
Ηχητικό σήμα όταν ο καφές είναι έτοιμος
LCD με μενού χρήστη, διαχειριστή (PIN) και τεχνικού
Ημερήσιος και συνολικός μετρητής
Προστασία του περιστρεφόμενου βραχίονα
Σταθερή σύνδεση νερού 3/4"
Εύκολη στο καθάρισμα
Ανιχνευτής δοχείου


TOP