Τηλεφωνικό Κέντρο

TelefonistinΕξυπηρέτηση Πελατών
Πειραιάς
Telefon2 +30 210 4173201

ANIMO CB 2x20W - ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Κατασκευαστής : Animo
Τιμή πώλησης (Συμπεριλαμβανομένου Φπα):
4991,00 €
ή από 304.73 € ANA MHNA


14d.gif

Μηχανή καφέ φίλτρου μαζικής εστίασης, για μεγάλες και γρήγορες ποσότητες καφέ
Είναι καλό να γνωρίζουμε πότε έρχονται μεγάλα γκρουπ ανθρώπων, σε κάθε περίπτωση όμως η σειρά της ComBi-line παρασκευάζει μεγάλες ποσότητες φρέσκου καφέ ή τσάι σε λίγο χρόνο.

Bulk brewer τύπου CB 2x 20W
Οποιοσδήποτε μπορεί να παρασκευάσει και να σερβίρει καφέ ή τσάι σε ένα κεντρικό σημείο. Η μηχανή είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει μια μονάδα παρασκευής και δυο αφαιρούμενα δοχεία 20 λίτρων.  Η συσκευή έχει επίσης, ένα έξτρα boiler νερού με βρύση για τσάι.

Ευκολία στην χρήση
Η ποσότητα του καφέ μπορεί να προγραμματιστεί γρήγορα απο το πάνελ των πλήκτρων μπροστά από την μονάδα παρασκευής.Η δοσολογία του καφέ εμφανίζεται στο  display της μηχανής και εξασφαλίζει μια καλή γεύση του καφέ. Η καφετιέρα είναι εξοπλισμένη με ένα ηχητικό σήμα, που υποδεικνύει πότε ο καφές είναι έτοιμος. Το εσωτερικό πρόγραμμα αφαλάτωσης κάνει την διαδικασία αφαλάτωσης πολύ εύκολη για την συσκευή.

Τέλεια θερμοκρασία
Η θερμοκρασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην παρασκευή καφέ ή τσάι. Τα μοναδικά συνθετικά φίλτρα της Animo CB 2x20W είναι ιδιαίτερα φιλικά στον χρήστη χάρη στο ότι είναι ελαφριά ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ελάχιστη απώλεια θερμοκρασίας. Ακόμη, τα ηλεκτρικά θερμαινόμενα δοχεία εγγυώνται τον βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας του καφέ και τσάι, επιτρέποντας στην γεύση να παραμείνει καλή και φρέσκια.

Πρώτα η ασφάλεια!
Το εξωτερικό περίβλημα των δοχείων δε ζεσταίνεται χάρη στα διπλά τοιχώματα που το περιβάλλουν. Η μηχανή καφέ φίλτρου είναι εξοπλισμένη με έναν περιστρεφόμενο βραχίονα και έναν ανιχνευτή δοχείου. Ζεστό νερό μπορεί να διανέμεται μόνο όταν ένα δοχείο έχει τοποθετηθεί σωστά και ο περιστρεφόμενος βραχίονας έχει τοποθετηθεί σωστά πάνω από το φίλτρο

Περίληψη
Εκτέλεση με 2 δοχεία των 20 λίτρων
Δοχείο με δείκτη στάθμης νερού
Χρονοδιακόπτης
Ηχητικό σήμα όταν ο καφές είναι έτοιμος
LCD με μενού χρήστη, διαχειριστή (PIN) και τεχνικού
Ημερήσιο και συνολικό μετρητή
Προστασία του περιστρεφόμενου βραχίονα
Ανιχνευτής δοχείου
Σταθερή σύνδεση νερού 3/4"
Εύκολη στο καθάρισμα

Φυλλάδιο Animo Bulk Brewers - Combi Line


TOP